Не ваше собаче діло!

Україна – демократична, незалежна, соціальна, суверенна, унітарна держава (статті 1 – 3 Конституції України), член — засновник Організації Об’єднаних Націй (Росія такою не є, бо не подавала заяву про вступ до Організації, зверхньо вважаючи, що досить було назвати себе правонаступницею СССР, котрий був членом — засновником ООН), Організації з Безпеки і Співробітництва в Європі, Ради Європи та інших міжнародних організацій, яка твердо дотримується принципів міжнародного права, не захоплює чужі території і не втручається у внутрішні справи інших суверенних держав.

   А питання, яким має бути державний устрій України, якою і єдиною має бути у нас державна мова (стаття 10 Основного Закону України), з якими країнами нам дружити та укладати договори про співпрацю, стратегічне партнерство і оборону, до яких союзів нам вступати чи не вступати, – це є виключно наша внутрішня справа за всіма діючими міжнародно — правовими нормами.

   Натомість нащадки золотоординців (хоча вірніше буде говорити нащадки ординських рабів, яким ординці заклали основи державності та, створюючи свої нові улуси на підлеглих територіях, навіть заснували Москву) у вигляді обрубка радянської імперії Російської Федерації (РФ) під керівництвом царя — батюшкі Путіна у кращих більшовицько — нацистських традиціях Сталіна – Гітлера, насміхаючись з усього цивілізованого світу, анексували український Крим, чинять збройну агресію на Донбасі, окупувавши його частину, і зазіхають на інші українські території. Крім того, Москва нахабно нав’язує нам федералізацію, другу державну мову російську, якій абсолютно нічого не загрожує, бо вона захищена тією ж статтею 10 Конституції України, і невступ до НАТО та ЄС. І це робить країна, в самій назві якої присутній федеративний устрій (на папері), але в якій реальною федерацією навіть не пахне, бо на ділі все зав’язане тільки на вєрховного правітєля всєя Россіі, з єдиною російською державною мовою (стаття 68 Конституції РФ) та широкою співпрацею, до збройного вторгнення на українську землю, з НАТО і ЄС, котра Україні раніше навіть не снилася.

   В унісон з ворожою українцям Москвою заговорила про федералізацію (автономізацію, децентралізацію) України Бєларусь, де без дозволу її диктатора бацькі Лукашенка навіть чхнути не можна, наскільки там все зацентралізовано. Хоча дивуватись тут особливо нічому, оскільки Бєларусь є слухняним сателітом Росії, але може зараз на фоні російської війни проти України з часом почне прозрівати та усвідомлювати, що її може чекати, коли не буде слухатись Москви.

   Абсолютно дивною в цій ситуації виглядає позиція Німеччини, яка теж, підспівуючи нєдорослю Путіну, говорить про федералізацію (децентралізацію) України. Та якщо глибше копнути, то і тут немає нічого дивного, бо Німеччина є одним з найяскравіших агентів Росії в Європі (про інших московських агентів говорити не буду) і закриває очі на всі внутрішні та майже всі зовнішні російські неподобства.

   Але ким би ті чи інші країни не були, вони не мають жодного права втручатися у внутрішні справи України, порушуючи норми міжнародного права. Українська влада повинна прямо вказувати всім «повчальникам», щоб тримали свої «повчання» при собі, а не мовчки ковтати образи і піддаватися тиску та шантажу.

   «Порадники», не пхайте носа туди, куди вам не слід. Ми, українці, у своїх домашніх справах розберемося самі без вас. Це не ваше собаче діло вказувати, як нам газдувати у власному демократичному українському домі!

   А українська влада заради успіху української ідеї має спиратися, в першу чергу, на український народ, котрий на Майдані виборов наше європейське майбутнє і зробив колишню опозицію нинішньою владою та дотримуватися Маніфесту порядності і перестати кивати на підтримку України всім світом, бо це не зовсім так, підтвердженням чого є не тільки гнила позиція окремих європейських держав, а й результати голосування Генеральної Асамблеї ООН щодо Резолюції «Територіальна цілісність України» від 27 березня 2014 року: за – 100, проти – 11 (Білорусь, Болівія, Венесуела, Вірменія, Зімбабве, КНДР, Куба, Нікарагуа, Росія, Сирія, Судан), утрималося – 58 країн на чолі з Китаєм зі 193 членів ООН.

   Українці, будьмо українським патріотами і все буде добре!

   Читайте P. S.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте