Доступ к тєлу продолжаєтся...

Саме ці рядки з відомого анекдота про невірну дружину найкраще характеризують стосунки окремих країн – агентів Росії в Європі  з нєдорослєм всія Россіі Путіним, який перетворив їх на своїх підстилок, хвойд, шльондр (кому що більше до вподоби), здійснюючи доступ до їхніх тіл тоді, коли йому заманеться і практично без жодних зобов’язань.  

   Мало того, згадані агенти, в першу чергу головні – Франція, Німеччина, Італія, а також окремі дрібніші агентики – Австрія, Болгарія, Греція, Сербія, Словаччина, опустилися на саме дно, адже Путін тр…є їх з особливим цинізмом (при мінімальних фінансових затратах, маючи максимальні власні грошові можливості, тобто – майже задарма), а вони все одно кажуть, що отримують задоволення. Отакі дешеві шльондри, які просто схиблені на інтимних стосунках з будь — ким, бо дорогі, котрі знають собі ціну, так не поступали б. А може в них справжня любов до нєдоросля і непереборне бажання злитися з ним в сексуальному екстазі? Як кажуть, любов – сліпа…  Спробуй тут розберися з психологією створінь легкої поведінки.

   Не зупиняючись на досягнутому, Путін з садистською насолодою переходить до наступного етапу тр…я своїх хвойд, а насправді – до гвалтування неприродним способом з неймовірною жорстокістю. Інакше диявольські путінські дії назвати не можна, оскільки він, давши російську зброю – самохідний зенітний ракетний комплекс (СЗРК) «Бук — М1» і команду своїм бойовикам збити над тимчасово окупованою ним українською територією – частиною Донбасу, конкретніше – над Донеччиною, цивільний пасажирський літак Боїнг — 777 Малайзійських авіаліній з 298 мирними людьми на борту – громадянами різних держав світу, який слідував рейсом МН17 зі столиці Нідерландів Амстердама (цікаво, що думає одна з доньок Путіна, яка мешкає в Голландії, котра втратила 192 своїх громадян, про свого тата — вбивцю) в столицю Малайзії Куала — Лумпур (без наказу з Москви російські терористи ніколи б самі на це не пішли), просто перевіряє, якою буде подальша реакція його агентів — підстилок. Виявляється, що вони і в такій страшній ситуації все одно отримують задоволення від свого гвалтівника, смачно плямкаючи при цьому губами. Чого не зробиш заради навіть невеликих грошових подачок від Путіна?! Одним словом, продажність… Реакцію решти світового співтовариства побачимо згодом.

                                 

   Правда, згадані шльондри інколи висловлюють своєму тр…ку «глибоку стурбованість», бо його (путінське) глибоке та хамське проникнення в них інколи створює їм дискомфорт, адже тр…я відбувається дуже часто (хоча самі агенти дають на це згоду) і за будь — якої пори року, погоди та години доби. Вони лише просять Путіна делікатніше ставити їх у позу, а самі готові й далі плямкати губами, коли йому захочеться, аби він тільки платив їм хоч якісь копійки.

   На жаль, жахлива авіакатастрофа, в результаті якої загинуло 298 людей, сталася в Україні, але сталася вона не з нашої вини, а з вини  кремлівської мавпи з гранатами та ракетами в лапах – Путіна і ворожої нам Росії та створених ними на українській землі ворожих спрутів – терористичних організацій «Донєцкая народная рєспубліка» («ДНР») і «Луганская народная рєспубліка» («ЛНР»), об’єднаних під спільною московською вивіскою «Новороссія», в лавах якої воюють проти України переважно російські військові, найманці, терористи – неофашисти і неонацисти разом з подібними собі негідниками – представниками різних країн, в тому числі європейських, серед яких також є «українські громадяни». Цих всіх мерзотників на Донбасі Путін не помічає, але йому постійно ввижаються міфічні фашисти в усіх інших областях України. Ця авіакатастрофа сталася також з вини Франції, Німеччини, Італії та менш помітних путінських агентів — хвойд, які за його срібняки забувають про всі моральні принципи і цінності демократичного співтовариства.

   Україна теж має зробити свої висновки з цієї жахливої трагедії. Адже, як тільки українські спецслужби повідомили (сподіваюся, що повідомляли) центральну владу про отримання російськими терористами на Донбасі російських СЗРК «Бук — М1» (здійснює ураження цілей по дальності до 35 км, по висоті – до 22 км) разом з російськими військовими штатними екіпажами, то Міністерство інфраструктури України повинно було одразу звернутися в Міжнародну організацію цивільної авіації (ІСАО) та Європейську організацію з безпеки повітряної навігації (EUROCONTROL) з відповідною інформацією і  пропозицією закрити повітряні коридори для пасажирських авіаперевезень над тимчасово окупованою Росією частиною українського Донбасу на період до її звільнення, як це було зроблено над тимчасово окупованим тією ж Росією українським Кримом. Можливо, що згадані вище обидві міжнародні авіаційні організації могли самі проявити ініціативу аби убезпечитися в цьому плані від загроз з боку Росії. Покарання українською владою всередині України має стосуватися всіх українських посадових осіб, відповідальних за порядок та безпеку в повітряному просторі України.

   А за терористичний акт 17 липня 2014 року – збиття пасажирського літака і загибель всіх, хто перебував на його борту, має бути покарана Росія – держава, що підтримує міжнародний тероризм, яка спланувала та здійснила вказаний злочин, на чолі з Путіним – терористом, який відроджує в Росії великодержавний імперський шовінізм, неонацизм і неофашизм, котрий впевнено йде шляхом Адольфа Гітлера, Саддама Хусейна та Муаммара Каддафі до своєї безславної кончини разом зі своєю псевдоімперією, і безпосередні виконавці злочину — терористи, з допомогою міжнародних організацій, зокрема ЄС, шляхом запровадження санкцій третього рівня, які, на жаль, до цього часу так і не введені в дію.

   Відповідальність також мають понести всі путінські шльондри – блокувальниці вказаних дієвих санкцій проти Росії та фактичні посібниці тероризму, в першу чергу Франція, Німеччина, Італія (вони вперто лягають під садиста, євроазіата, ординця Путіна замість того, щоб насолоджуватися життям в цивілізованому євроатлантичному просторі), бо саме на них рівняються інші хвойди кремлівського нєдоросля. Якби такі санкції вже були задіяні раніше, то можна було б уникнути трагедій на Донбасі.

   І знову – основна надія на США, які уже ввели в односторонньому порядку, без ЄС (може він все — таки одумається?), жорсткіші санкції супроти російського агресора — терориста та готові до їхнього розширення. Крім того, американським спецслужбам треба прискіпливо зайнятися збором інформації про минуле нинішніх правителів країн – головних агентів Росії в Європі. Приклад Домініка Стросс – Кана, хоча б у французькому контексті, мав би надихати.

   Доступ к тєлу треба припиняти, інакше ця російсько — французько — німецько — італійська розпусна зараза розповзатиметься все далі й далі, загрожуючи здоровому існуванню всього світового співтовариства.

                                 

   P. S. Пізніше позиції Болгарії і Словаччини стали трохи проукраїнськішими.

   Згодом вказані вище санкції були запроваджені (Євросоюз одумався), але їхній четвертий рівень, зокрема щодо російської нафтової галузі (про газову й не кажу, бо в ЄС бояться її чіпати через значне споживання ним путінсько — російського газу), в основному так і залишається лише паперовою загрозою. Широкі нафтові санкції дуже швидко поставили б Путіна на коліна, але Захід, включаючи США, на жаль, цього не зробив. Західні цінності відходять на задній план, коли мова заходить про ціну, тобто про прибутки від торгівлі з Росією.

   6 квітня 2016 року в Нідерландах відбувся консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, на якому більшість їхніх громадян сказали «ні» (19% з них, відповідно до результатів соцопитування від 4 квітня 2016 року, збиралися голосувати проти, вдумайтеся, із — за катастрофи літака МН17) даній Угоді, цим самим вкотре принизивши себе, а заодно і українців, на втіху Путіну та Росії, вірніше – Московії. Нідерланди, треба сказати відверто, без дипломатії з її правилами подавати навіть неякісний продукт у привабливій обгортці, не будучи й до цього поміченими в особливих симпатіях до України, тепер вже явно поповнили, на жаль, список агентів Росії в Європі.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте