Молитва за Україну

                                                 

                                                                                                    Кожен, хто просить одержує,

                                                                                                    хто шукає знаходить,

                                                                                                    а хто стукає відчинять йому.

                                                                                                                                           Мт. 7:8

   Молитва про мир в Україні та захист її від нашестя чужинців:

   «Господи Боже сил, Боже спасіння нашого, Ти Єдиний твориш чудеса. Поглянь в милості і щедротах на смирення рабів Твоїх і чоловіколюбно вислухай і помилуй нас: бо вороги наші зібралися на нас, щоб погубити нас і знищити державу нашу та святині наші. Допоможи нам,Боже, Спасителю наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай до нас будуть додані слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь переможе за нас.                                                                                                     

   Так, Господи Боже, Спасителю наш, не пом’яни беззаконь і неправд людей Твоїх і не відвертайся від нас гнівом Своїм, але в милості і щедротах Твоїх відвідай смиренних рабів Твоїх, що до Твоєї милості припадають: повстань на допомогу нам і подай воїнству нашому з Ім’ям Твоїм перемогти. Погуби наміри і неправедні насмілення тих, хто йде на нас війною.

   Молимось до Тебе, Владико миру і спокою нашого, щоб як щезає дим, так нехай щезнуть вороги наші, і як прах розсипається від лиця вітру, так нехай розвіються їхні злі думки знищити державу нашу Українську. Господи, втихомир тих, хто противиться заповідям та постановам Твоїм. Поверни їм пам’ять Твоєї заповіді: Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться. А для тих, хто противиться цій Твоїй заповіді, пошли гнів, скорботу і ангелів лютих, які вселять в них страх і пам’ять про те, що і вони себе християнами називають.

   Нехай же,Господи,буде воля Твоя над нами і, якщо Твоє Провидіння буде таким, щоб покласти воїнам нашим у битві за Віру і Україну душі свої, то і їм прости гріхи їхні, і в день праведного Твого Суду подай вінці нетління. Але віримо і молимось Тобі Великодаровитий, Господи, що ти захистиш, втихомириш і напоумиш та до спокою приведеш всіх.

   Бо Ти єси захист і перемога, і спасіння, для тих, хто надіється на Тебе, і Тобі славу розсилаємо – Отцю і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь!»

   Дану молитву уклав Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП) Димитрій (Рудюк), взявши за основу древні тексти з Требника (1646 р.) Петра Могили, Митрополита Київського, Галицького і всієї Руси, екзарха Константинопольського (Вселенського) Патріарха, архімандрита Києво — Печерського монастиря.  

   Владика Димитрій, вивчаючи Требник, написаний церковнослов’янською мовою, зупинився на розділі «Возслідованія молебнаго пінія піваємого в нашествії варвар і нахожденії язиков», куди увійшли зібрані Петром Могилою стародавні молитви, які промовляли наші предки під час ворожої навали. Митрополит Димитрій використав шість молитов, актуальних для українського сьогодення, і уклав наведену вище молитву, переклавши її з церковнослов’янської українською мовою та передавши Патріарху Київському і всієї Руси – України Філарету, який затвердив її та благословив для промовляння у всіх храмах УПЦ КП.

   А в той час, коли священнослужителі і віряни Київського Патріархату, інших християнських конфесій разом з частиною УПЦ Московського Патріархату (УПЦ МП) словом (молитвою) і ділом боронять Україну – свою неповторну Батьківщину від ворога та різноманітних зрадників — іуд, показовою є бездіяльність Глави Російської Православної Церкви (РПЦ), Предстоятеля Московського Патріархату, агєнта Комітєта государствєнной бєзопасності (КГБ) Союза Совєтскіх Соціалістічєскіх Рєспублік (СССР) «Міхайлова», в міру Владіміра Гундяєва, любителя розкішного (явно не чернечого) життя, палаців та лімузинів, ідєолога «русского міра», Патріарха Кірілла разом з більшістю своїх попів і прихожан (під прикриттям РПЦ і частково УПЦ МП, як її складової частини, працюють російські спецслужби – ГРУ, ФСБ; куди ж дивиться Служба безпеки України?!) на тлі збройної агресії Росії проти України та окупації нею частини нашої території – Криму під керівництвом офіцера КГБ СССР (псевдо «Платов»), колеги (мабуть і шефа) агєнта «Міхайлова», хозяіна всія Россіі Путіна – переконаного імперіаліста та сталініста. Час показав, хто є хто для України. Ворог, він і в Росії – ворог. А наші друзі – це вільні та заможні народи демократичних, правових держав євроатлантичної і європейської спільноти: НАТО та Євросоюзу, до яких Україна має належати.

                                                     

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте