Захищай Україну зараз, щоб потім не було пізно!


Борітеся – поборете.

Вам Бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!

Тарас Шевченко

 

   Нова владо, дій жорстко для захисту України від збройної агресії російського окупанта! Українці, скинувши ненависний внутрішньоокупаційний режим В. Януковича, готові захищати свою рідну землю зі зброєю в руках від ненависного зовнішньоокупаційного режиму В. Путіна, але влада сама, в першу чергу, має проявити політичну волю і рішучість та здійснити реальні заходи для розгортання територіальної оборони нашої Батьківщини, оскільки Росія проводить проти нас широкомасштабну військову спецоперацію і одночасно розгорнула на українських кордонах та землях (АР Крим) ударне угрупування військ для наступальної операції.

  Всі Збройні Сили України (ЗСУ) мають бути приведені у повну бойову готовність з висуванням на вказані позиції (сухопутний компонент), визначені Генштабом (ГШ) ЗСУ, для відбиття агресії з півночі, сходу, півдня і південного заходу (Придністров’я).

   Необхідно оголосити та провести загальну мобілізацію. Міністерство оборони (МО) України і ГШ ЗСУ повинні негайно розгорнути мобілізаційні потужності для прийому, озброєння, вишколу та задіювання у військах резервістів, яких у нас налічується 700 тисяч чоловік.

   Міністерство внутрішніх справ (МВС), Служба безпеки (СБУ), Держприкордонслужба (ДПС), внутрішні війська МВС України, на базі яких створюється (відновлюється) Національна гвардія України, попри виконання своїх основних функцій, мають бути, в межах своєї компетенції, залучені до територіальної оборони України і захисту (прикриття) наших кордонів разом зі ЗСУ.

   Домінантою у діяльності Головного управління розвідки (ГУР) МО, Служби зовнішньої розвідки (СЗР) та розвідки ДПС стає збір інформації про подальші дії агресора і його потенційних сателітів.

   Влада повинна виконувати Конституцію та Закони України, зокрема Закон України “Про оборону України» і Закон України «Про збройні Сили України». Також ніхто не відміняв дію Статутів у ЗСУ, які мають силу Закону.

   Український Парламент має негайно внести зміни до Закону України «Про оборону України» (ст. 2), повернувши скасовану норму про фінансування видатків на національну оборону у розмірі не менше 3% Валового внутрішнього продукту  (ВВП) України. Аксіому «Хто не хоче годувати свою армію, годуватиме чужу» ніхто не спростував!

   Партія регіонів разом з компартією, будучи у своїй абсолютній більшості антиукраїнськими, мають бути заборонені на нашій землі, як російсько – путінські колабораціоністи, зрадники України та апологети і натхненники кримських сепаратистів, котрі майже повністю контролюють владу півострова, яка, в свою чергу, на 80% є регіоналівсько – комуністичною, а одночасно – і російською маріонеткою.

   Українська нова влада має продемонструвати всьому світові, реалізуючи наведений вище план, що ми готові покласти голови за нашу свободу та територіальну цілісність України, а не лише сподіватися на зовнішню допомогу. Адже нерішучість тільки заохочує російського окупанта вкупі з його колабораціоністами до агресії. Якщо керівництво держави діятиме в твердому руслі, то і допомога демократичної міжнародної спільноти буде більш адекватною та різноманітною, і окупант зрозуміє, що втрати його можуть бути страшними.

   Захист своїх громадян різними способами (не обов’язково одразу із застосуванням зброї), в т. ч. і в Криму – невід’ємної частини України, де загроза їхньому життю з боку російського агресора та його місцевої «п’ятої колони» є найбільшою, повинен бути пріоритетом нашої влади. А військовослужбовці ЗСУ, включаючи Військово – Морські Сили, що дислоковані на Кримському півострові, постають зразком мужності, твердості, героїзму, вірності Присязі і прикладом для всіх нас, як самостійно, без наказів  пасивного центру, не піддаватися на провокації та відстоювати честь українського воїна і громадянина перед нахабним російсько – ординським окупантом.

   Керівники України, не тіште себе ілюзіями про допомогу «братнього» російського народу, який заставить свого вождя – нєдоросля схаменутися. Його, такого народу, не існує. Приклад Грузії 2008 року (Абхазія, Південна Осетія) застерігає від самообману. Коли б такий народ був, то вже десятки мільйонів росіян вийшли на вулиці проти російської агресії на нашу землю. А цього немає!

   Навпаки, як свідчить результат  соціологічного опитування, проведеного відомою не тільки в Росії соціологічною інституцією «Левада – центр», 74% росіян підтримують збройну агресію Росії проти України. Російські «брати» готові убивати нас – українців. Більшість росіян, на жаль, – наші вороги. Підтвердженням цьому також є різноманітне московитське сміття, що зараз випливло на поверхню, яке називає себе «діячами культури» та схвалює антиукраїнську політику свого самодєржца В. Путіна, вилизуючи його зі збоченим задоволенням з усіх боків. І тільки невелика частина росіян підтримує територіальну цілісність України. Отаке справжнє «братерство». Українцям назавжди треба усвідомити ці реалії, щоб адекватно діяти в майбутньому.

   Але навіть при таких сумних фактах українська влада має протистояти російсько – геббельсівській пропаганді, розказуючи світові правду, включаючи тих же росіян, про наші справи з допомогою розгалуженого супутникового теле – і радіомовлення.

   Якщо зараз світова демократична спільнота разом з нами не захистить Україну, то в образі російського диктатора В. Путіна отримає нацистського фюрера А. Гітлера 21 століття, а російський коричневий великодержавний шовінізм зруйнує Організацію Об’єднаних Націй (ООН), хистку ядерну рівновагу в світі (про ядерне роззброєння можна забути назавжди), Організацію з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) та перетворить Гельсінський договір 1975 року про непорушність державних кордонів європейських країн на туалетний папір.

   Росія плює на міжнародне право, на свої договірні зобов’язання, нехтує переговорним процесом, бо рахується тільки з силою, прагнучи відновити невідновлювану Російську імперію. Може хоч тепер цивілізований світ зрозуміє хижу сутність цього російського чудовиська, яке діє за лекалами нацистської Німеччини, загрожуючи всьому людству, і котре треба зупинити будь – якою ціною, щоб не допустити жахливої глобальної катастрофи.

   Реалії сьогодення черговий раз демонструють, що на фоні неповороткої, короткозорої частини Європи реальним рятівником та гарантом територіальної цілісності України може бути тільки НАТО, в т. ч. США, які зі своєю найбільшою воєнною потугою в світі є основним гравцем  Північно – Атлантичноео Альянсу. Наш західний цивілізаційний вибір має бути надійно захищений. Зволікання смерті подібне!

   Тому зараз, особливо для нової української влади,  надзвичайно актуальними є ці рядки Національного Гімну України: 

                                «Станем, браття, в бій кривавий від Сянудо Дону,

                                  В ріднім краю панувати не дамо нікому;

                                  Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє,

                                  Ще у нашій Україні доленька наспіє.

                                                 Душу  й тіло ми положим за нашу свободу,

                                                 І покажем, що ми, браття, козацького роду».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте