Боротьба і єдність протилежностей...

                                  

   А садистсько–«мусорські» «беркути» – це люди?!
   А їхні «мусорські» начальники – це люди?!
   А різноманітні гебістсько–корупційно–«мусорські» структури – це люди?!
   А «пахани» – шефи всієї «мусорні», на якій тримається бандитсько–«мусорський» режим, – це люди?!
   А сам «мусорський» режим – «бєспрєдєл» – це люди?!
   А прихильники і апологети такого режиму – це люди?!
   А мовчазні опоненти цього режиму, які жодним чином не виявляють йому свій протест, навіть не йдучи таємно голосувати проти, – це люди?!
   А байдужі, бо байдужість вбиває добро і дозволяє такому режиму творити «бєспрєдєл», – це люди?!
   А Янукович – очільник всього нинішнього корумпованого, бандитсько–внутрішньоокупаційного, «мусорського» режиму України, режиму, який є спільною бідою для всіх нас – тверезодумаючих українських громадян, – це людина?!
   Чи це все – сміття, яке заважає розумним справжнім українцям творити нормальне життя?!

   P. S. Спільними зусиллями ми, українці, режим Януковича повалили, але сміття, непотребу все одно ще вистачає: його прибирання має продовжуватися…

3 коментарі

Елена Огородова
Да, это всё люди, наши соотечественники, не инопланетяне… Утверждая, что это «не люди», сами-то Вы себя относите, наверное, к «людям» — «розумним українцям», которым не повезло и против их воли невесть откуда завезли «нелюдей». А «розумні украинці» тут не при чём.))
Зарегистрировавшись на Вкурсі, взяла для себя афоризм Марка Аврелия «смотри внутрь себя» — и Вам советую.
Георгій Манчуленко
Дякую за повчання. Мабуть великий життєвий досвід дозволяє це робити… Якщо уважно читати мою замітку, то можна без проблем помітити, що я нічого не стверджую. Та й назва статті говорить сама за себе. Ну а нинішній окупаційний режим України з його «бєспрєдєлом» не помітити може тільки сліпий, не почути — тільки глухий і не зрозуміти тільки дурний. Вік живи, вік учись! Такий підхід дозволить збільшити кількість розумних і зменшити кількість дурних в будь — якому суспільстві.
Сергій Воронцов
Георгію Манолійовичу, дівчина права. Вже з більшим досвідом вам скажу. По-перше, не чешіть під одну гребінку. Перша ознака революційних ментальних негараздів, коли починають говорити " ми", і «вони». Коли людина в нормі, вона каже «я», і «він». Там в ряду тисячу різних людей стоять, у кожного свої думки. І ваша революційна риторика і «гарантії» безпеки якось не спонукають людей стати дезертирами. Жорстокість взаємна, принаймні зараз, це очевидно дуже багатьом, крім палких вболівальників. Як тільки в Вас при виконанні служб. обов'язків кинуть пляшкою з Молотовим якийсь юний кримчанин, а Ви підете і розцілуєте його, тоді варто поговорити про Ваш пост. Тільки не треба цього анекдоту: " а в мене за що". Такі люди, як Ви не є особливими гуманістами. Для цього уяви не вистачає: це ж треба іншого уявити, його життя, його світогляд, його слабкості, його помилки, його любові, точно це відчувати, що так воно є.а воно вам треба. І взагалі забути про політику. Ви такий труд на себе, здається, не брали. Ми-вони, і ви завжди на стороні хороших. Легко живете.
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте