"Діалог" з Україною


Будемо і надалі так смиренно ’’дискутувати’’?! Люди! Не будьмо байдужими. Чим більше небайдужих, тим здоровіше суспільство!

3 коментарі

Татьяна Таран
«Не з того кінця починаєте панове! Спочатку треба рівень життя українського народу, а звідси — і його тривалість, підняти до рівня цивілізованих країн світу. Забезпечити високі зарплати і пенсії при помірних споживчих цінах, щоб людина відчувала себе справді людиною, а не рабом і слугою владних вельмож». (с)
Які конкретні дії Ви пропонуєте для здійснення всього цього у реальному житті?
Георгій Манчуленко
Вдячний, що Ви мене цитуєте… Де — які пропозиції є в інших моїх матеріалах. А зниження податкового тиску, скорочення податків і зборів (звідси — розширення бази оподаткування і зростання підприємницької ініціативи), підтримка державою малого і середнього підприємництва (бо зараз, на жаль, йде сприяння крупним олігархічним структурам), припинення виведення капіталів за кордон у офшори, звідки вони повертаються у вигляді "іноземних інвестицій", реальна і жорстка боротьба з корупцією в усіх сферах українського буття, перетрушування всіх чиновників будь — яких рангів на предмет невідповідності рівня їхнього життя реально отримуваній зарплаті,- ось окремі пункти для справжнього покращення життя наших людей, а не для «покращення життя вже сьогодні» від нинішньої влади для самої ж себе.
Татьяна Таран
Виглядає ніби все легко. А якби підприємці одностайно раптом відмовилися ВІД ПОСЛУГ хабарників (владних ВЕЛЬМОЖ) вже сьогодні, тобто припинили б «пакетики» носити на вимогу і без неї, це би посприяло хоч якомусь покращенню і відповідності зп чиновників до умов життя?
Щодо державної підтримки розвитку малого і середнього бізнесу, то хоч би просто не заважали.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте