Межигірський «аскет»


   P.  S.  Є у «пакращення» початок, немає у «пакращення» кінця…  Дана Постанова Уряду – Кабінету Міністрів України засвідчує, що «пакращення життя вже сьогодні» нашого народу почалося ще далекого 2000 р. на Донеччині за «геніального» правління В. Ф. Януковича. Цікаво, чи жителі цього славного шахтарського краю вже тоді відчули оце «пакращення», від якого зараз потерпає вся Україна, за винятком жменьки, начебто політично – різнобарвних – для ошуканства виборців, а насправді – практично одномастевих і дбаючих тільки про свою кишеню, можновладців і олігархів на чолі з межигірським «аскетом», чи його відчув тільки тодішній Уряд? І чи хоч хтось з урядовців виступив тоді проти? 

   P. P. S. Після Євромайдану «аскет» втік із Межигір’я до Москов’я!

   Читайте P. Р. P. S.


4 коментарі

Максим Пансик
І чи хоч хтось з урядовців виступив тоді проти? А тепер, сьогодні, завтра?
Святослав Вишинський
А багато з вас виступило проти Віктора Ющенка у 2004 р. — після всього, що було з ним пов'язано після подій 9 березня 2001 р.?
Георгій Манчуленко
Я свою позицію на засіданнях фракції висловлював завжди відкрито.Докладніше про це я розказав на своїй веб-конференції (Букінфо, архів веб-конференцій).А у 2004 р. був інший вибір?!
Георгій Манчуленко
Йдеться про конкретний факт у конкретний час, з політично-різнобарвними дійовими особами.Не можна все змішувати в одну купу.Тому ні сьогодні, ні завтра тут не підходять: зараз В.Янукович-Президент України і Уряд сформований ним же, вони-одна команда і ніхто з нинішніх урядовців не може виступити проти.На відміну від ситуації 2000 р., коли в Уряді були представники різних політсил.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте