Татарам, щоб знали своє місце...

   Кремлівські сторожові пси пильно охороняють «Вєлікую і нєдєлімую Россію», якої реально вже не буде ніколи. Ніхто не має права на думку, яка йде врозріз з позицією офіційної Москви. Ось так «старший брат» бореться з інакодумцями.

   Головному редактору і засновнику газети «Звєзда Поволжья» Рашіту Ахмєтову Управлєнієм Роскомнадзора по Рєспублікє Татарстан зроблено попередження за публікацію статті «Россія глазамі татаріна».

   Про це повідомляє Lenta з посиланням на Управлєніє Роскомнадзора (Федеральная служба по надзору в сфєрє связі, інформаціонних тєхнологій і массових коммунікацій  Міністєрства связі і массових коммунікацій Россійской Фєдєраціі) по Рєспублікє Татарстан.

   Два матеріали під заголовком «Россія глазамі  татаріна» були опубліковані 17 серпня та 6 вересня 2012 року. Автором статті є доктор технічних наук Закі Зайнуллін. У ній він аналізує проблеми Росії, пояснюючи, що саме татари можуть дати їм вірну оцінку:«Ми перший народ, завойований росіянами, і добре вас вивчали за 460 років!».

   Автор показує, що в Росії розвалені промисловість, сільське господарство, наука, армія і що в ній ніколи не буде порядку, бо для того, «щоб був порядок, треба працювати, а народ розбещений, не хоче працювати, хоче халяви».

   Одну з головних проблем Закі Зайнуллін бачить у тому, що у росіян немає ніякої ідеології, окрім прагнення до світового панування, і що Росія з часів Івана Грозного — Кривавого жила захопленнями чужих земель.

   Крім того, автор цитує першого Президента Чеченської Республіки Ічкерія Джохара Дудаєва, який заявив йому: «Будь — який росіянин, починаючи з останнього бомжа й закінчуючи великим академіком російським, в першу чергу великоросійський шовініст».

   Закінчує статтю Закі Зайнуллін міркуванням про те, що найбільша трагедія російського народу полягає в сексуальній незадоволеності російських жінок. Причина ж її полягає в тому, що «російський чоловік пив горілку вже близько 500 років». Адже постійні загарбницькі  війни, захоплення чужих територій та народів, насильство, різанина, кров, смерть, стреси і так цілими століттями — все це спонукало російських чоловіків до пияцтва, а не до мирної праці вдома заради власного доброго життя. І далі пише: «Що ж робити? Як запропонував один відставний генерал КГБ: »Продати землі Росії іноземним державам"".

   Стаття «Россія глазамі татаріна» була направлена на лінгвістичну експертизу в Москву, де в ній були знайдені «вислови, що породжують національну ворожнечу».

   За законодавством Російської Федерації це вважається екстремістською діяльністю, у зв'язку з чим редакції газети на підставі статті 8 Федерального Закону від 25 липня 2002 року № 114 — ФЗ «О протіводєйствіі екстрємістской дєятєльності» було направлено письмове попередження. Але насправді воно стосується не тільки вказаного видання і конкретної публікації. Дане попередження адресовано всім татарам і всім, незадоволеним офіційною Москвою, народам.

   Щоб знали своє місце в імперському стійлі і не рипалися! Чечня ж має застерігати...

   Але все це — до пори, до часу!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте