Україні - порядну владу і чесних депутатів! Що мною зроблено...

                                               Шановні колеги та всі користувачі даного порталу!

    Означений матеріал містить велику кількість інформації і подаватиметься кількома частинами (Ч.1 — Ч.7). На мій погляд, щоб Вам було зручніше, я подаю тут тільки гіперпосилання на портал Букінфо, де він вийде під такою ж назвою у повному обсязі на моїй блоговій сторінці:

                                                           bukinfo.com.ua/blogs/users?id=120670
                                                           bukinfo.com.ua/blogs/show?lid=28168

    Сподіваюся, що Вам буде цікаво ознайомитися з моєю діяльністю.Такі звіти я надсилав у всі сільські, селищні, міські, районні ради свого виборчого округу (тоді це був 203, а зараз — 202) і у обласну раду з проханням знайомити з ними депутатів і членів територіальних громад. Ці ж звіти я публікував у районних газетах свого виборчого округу. Правда, їх завжди чомусь скорочували… Багато керівників місцевого самоврядування говорили мені, що ні до мене, ні після мене ніхто таких звітів не робив. І зараз ці звіти зберігаються у архівах відповідних рад. Крім того, я регулярно працював у виборчому окрузі, зустрічався з людьми, проводив їх прийом і вирішував їхні питання. Про все, що мною було зроблено у Парламенті IV скликання, Ви зможете прочитати у наведеному матеріалі.
   Хай Господь Бог наш народ оберігає і робити добро допомагає!

8 коментарів

Святослав Вишинський
Якщо текст надто об'ємний і надто складний, то його може бути незручно читати будь-де: кількість знаків від форми та кольору сторінки не зменшується. Збільшується кількість відкритих вікон.
Святослав Вишинський
...І заради хорошого зору Ваших читачів: ставте проміжки між словами і реченнями, в першу чергу в заголовках, інакше їх стає неможливо дешифрувати. Це елементарна норма українського правопису. Не кажучи про всі спотворення, яких у такому разі зазнає попередній вигляд постів на Головній «ВКурсі» і в стрічках ретрансляції мережі на інших регіональних сайтах.
Георгій Манчуленко
Святославе, дякую за пораду. Врахую на майбутнє.
Святослав Вишинський
Хотів поцікавитись, чи правда, що видання Gazeta.ua заблокувало блоги всіх кандидатів у народні депутати, вимагаючи оплати? На даний момент Ваша сторінка там порожня, доступ до всіх попередніх дописів заблокований. Про ситуацію пише інший громадський діяч у мережі «Facebook»: «Мій блог на Gazeta.ua заблокували під приводом, що я маю їм платити, бо є кандидатом у народні депутати і мій блог є агітацією. Однак на якій підставі закрили те, що вже було опубліковано, тим більше до початку виборів? За їхньою логікою треба знищити весь архів політичної інформації, бо вона ж є агітацією».
Святослав Вишинський
Він же цитує листа від адміністрації видання:

«В Україні триває передвиборна кампанія. Закон України „Про вибори народних депутатів України“ накладає на ЗМІ, зокрема, і Gazeta.ua певні зобов'язання. Наша редакція неупереджено ставиться до усіх кандидатів у депутати і партій, однак змушена дотримуватись закону. А він не дозволяє агітацію без спеціально укладених угод. У зв'язку з цим на час проведення передвиборної кампанії будуть заблоковані профілі усіх кандидатів і зняті усі їхні тексти у блогах».

Таким чином автор утратив доступ навіть до своїх давніших дописів, опублікованих до старту передвиборчої кампанії.
Георгій Манчуленко
Так, правда, Святославе.І я не можу збагнути, чому заблокували навіть те, що вже було опубліковано задовго до виборів.
Святослав Вишинський
Можливо, вони не мали іншої змоги заблокувати технічно — це залежить від програмної частини сайту. Проте якщо такі плани були, редакція могла технічно до цього підготуватись і попередити щонайменше в день офіційного старту передвиборчої кампанії. Дивно, що нагадались про вибори тільки за місяць до голосування.
Георгій Манчуленко
Звичайно, що могли підготуватись і попередити.Виглядає і дивно,і неприємно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте