Україні - порядну владу і чесних депутатів!

     Всіх нас чекають важкі випробування парламентськими виборами 28 жовтня 2012 р. Треба добре думати, аналізувати, щоб не помилитися у виборі.
   Ось що обіцяв Віктор Янукович разом зі своєю партією регіонів та її вірними сателітами – комуністами, литвинівцями та іншими пристосуванцями:
1.      Мінімальна пенсія 1200 грн. уже в 2011 р.
2.      Податкові канікули для малого підприємництва на 5 років.
3.      Надання педагогам і лікарям статусу державних службовців.
4.      Підвищення соціальних стандартів.
5.      Скорочення витрат на утримання органів влади.
6.       Подолання корупції.
7.      Зниження цін на російський газ.
8.      Відродження і розвиток української культури.
   І що з цього вийшло?А вийшло «покращення життя вже сьогодні» для нинішнього окупаційного режиму України, тільки не для Українського народу. Але народ не повинен терпіти і надалі наругу над собою.
     Треба уважно дивитися цю народну творчість, щоб зробити правильні висновки.



















  Всім небайдужим українським громадянам треба бути пильними, щоб на цьогорічних виборах не були обрані пристосуванці, перекинчики і невігласи, які раніше мовчали, прислужували владі та збагачувалися на різних оборудках, а зараз прикриваються опозиційною риторикою і псевдоборотьбою з нинішнім владним режимом, щоб тільки здобути депутатський мандат, а здобувши його і надалі дбатимуть тільки про свою кишеню, а не про мову, культуру і високий рівень життя нашого народу. І при зміні політичної кон'юктури одразу перебіжать до своїх вчорашніх начебто опонентів, ставши «тушками», щоб рятувати свою шкуру і статки.
  Обирати треба тих, які не розмінювалися і не розмінюються на посади, гроші, будинки та машини, які своїм життєвим шляхом доказали вірність Україні, які є фахівцями державного будівництва, бо крикуни, невігласи, пристосуванці, перекинчики, персональні водії, масажистки не здатні бути законотворцями.
  Ми — небайдужі українські громадяни — разом маємо дати відсіч антинародній владі! Ми маємо відправити у небуття нинішній внутрішньоокупаційний режим України! Нас надихає вірний син українського народу Володимир Сосюра:

                                           «До зброї! Як один, хто в грудях серце має!

                                             І душу, й тіло, й кров за світ братам віддай!

                                             Хай загуде наш крик, як буря в темнім гаю.

                                            До зброї як один за наш коханий край!..»

 

                                          Сваволі влади протиставимо опір громади!

Георгій Манчуленко, кандидат у народні депутати України по 202 в.о. (безпартійний, висунутий кандидатом Українською платформою «Собор»)

3 коментарі

Святослав Вишинський
Коментар модератора: одна з долучених до посту ілюстрацій була видалена, так як містила нецензурну лексику, що заборонено Правилами блогової мережі «ВКурсі».

Коментар читача: невже передвиборча програма націонал-демократичної опозиції зводиться лишень до критики чинного режиму? По суті, десятки разів перечисляючи імена очільників Партії регіонів, суми, ними розкрадені, словесні казуси і т.п., читачам Вашого блогу, крім абстрактних слів про «неньку Україну», аж ніяк незрозуміло, що і як Ви, як кандидат у народні депутати, збираєтесь протиставити. Конструктивна політична програма або відсутня, або завуальована такими туманними фразами, що зрозуміти її годі.
Георгій Манчуленко
Святославе,і моя програма,і передвиборна програма Української платформи «Собор» є на сайті ЦВК.А моя позиція є чіткою і зрозумілою з кінця 1989 р.-відтоді, як я почав боротьбу з радянським режимом за незалежність України.Був,є і залишаюся на позиції національної демократії.Не переношу пристосуванців, невігласів, хабарників,«тушок» та іншу гнилоту.Був,є і залишаюся вірним своєму народу, своїм землякам-буковинцям і рідній Україні.Відповідаю так, як відчуваю душею і серцем.
Альберт Комарі
www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=27636
За три каденції депутатства Георгій Манчуленко не накрався і живе лише на матеріальну допомогу

От таке щойно побачив на букінфо… не знаю, не бачив і коментувати прочитане не буду.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте