Пакт Мєдвєдєва - Януковича, або Харківська змова

   В історії різних країн бувають ганебні сторінки, написані недолугими керівниками, із-за чого доводиться розплачуватися десятиліттями приниженням і розпачем своїх народів. Але гортаючи такі сторінки, звертаєш увагу на те, що вони писалися досить давно або, в крайньому випадку, датуються 20м століттям. Це стосується і України. Знайти аналогії з відверто капітулянтськими рішеннями можновладців у  21 столітті майже неможливо. Малорозвинуті, другорядні країни в даному випадку до уваги не беруться.
   Та Українська держава за Президента В.Януковича зуміла і тут виділитись. На жаль, в гіршу сторону. Важко знайти угоду, яка б нанесла стільки ж шкоди національним інтересам України, як пакт Мєдвєдєва — Януковича, підписаний ними в Харкові 21 квітня 2010р. За фактичну капітуляцію В.Янукович мав би отримати «дешевий російський газ», а отримав тільки шкоду для своєї країни, бо ЧФ Росії продовжує стояти на українській землі щонайменше до 2042р., загрожуючи нашій національній безпеці, а дешевого газу як не було, так і нема. Та й не буде, бо ціна на нього все зростає і зростає, не дивлячись на «дружбу і братерство» Мєдвєдєва та Януковича. В результаті Український народ і далі бідніє, а можновладці ще більше збагачуються на імпорті дорогого російського газу.
   27 квітня 2010р. т.зв. парламентська більшість (регіонали + комуністи + «литвинівці»), розтоптавши принципи демократії і парламентаризму та жорстоко, по — бандитськи побивши депутатів — опозиціонерів, ратифікувала цей ганебний документ.
   Враховуючи розмір шкоди, нанесеної Україні пактом Мєдвєдєва — Януковича, його сміливо можна назвати Харківською змовою за аналогією з Мюнхенською змовою, в результаті якої Чехословаччина перестала існувати, як держава, взагалі. Поступки «старшому брату», імперському агресору нічого не дають, а тільки розпалюють його апетит і провокують на нові зазіхання та агресію. Сирна, трубна, інформаційна, газова війна Росії проти України… Яка ще війна на нас чекає з боку цієї «братньої» держави? Детальний аналіз пакту двох я зробив у статтях «Наше майбутнє — в об'єднаній Європі, а не на руїнах Російської імперії» та «Меню для Януковича: на перше — Юля, на друге — демократія, а на десерт — Україна?!».
   Опозиція називає Харківську змову зрадою національних інтересів України. Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області 10 квітня 2012р. підтримав мою ініціативу щодо проведення акцій протесту з приводу 2-ї річниці пакту Мєдвєдєва — Януковича та одностайно ухвалив запропонований мною документ, що наводиться нижче.

                                                                                     Заява

                                 Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області щодо річниці                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Харківської змови Януковича та Мєдвєдєва.

    21 квітня 2010 р. в Харкові Віктор Янукович під диктовку Дмітрія Мєдвєдєва підписав угоду про продовження на 25 років перебування Чорноморського флоту (ЧФ) Росії в Україні — до 2042р. з можливістю пролонгування кожні наступні 5 років, фактично навіки.
    Комітет опору диктатурі в Чернівецькій області розцінює такі дії Януковича, як пряме порушення Конституції України, оскільки її стаття 17 забороняє розташування на території України іноземних військових баз.
    Україна не може бути предметом торгівлі!
    Влада пішла на принципову здачу українських національних інтересів. В той час, як цивілізовані країни розробляють родовища сланцевого газу, займаються енергозбереженням, Янукович рятує Газпром Росії.
    Угода двох стала Харківською змовою та через капітулянтське рішення Януковича нагадала сумнозвісну Мюнхенську змову.
    Чужий флот продовжує базуватися на українській землі, а ціна на газ не зменшується. Олігархи ще більше збагачуються, а Український народ доведений до повного зубожіння. Крім того, на нашій території діє відділ ФСБ Росії, розвідувальне управління ЧФ Росії, військові прокуратура та суд Росії. «П'ята колона" та російська агентура за підтримки цих же російських структур працюють цинічно і відкрито проти суверенітету та територіальної цілісності України.
    Діючи на догоду офіційній Москві, нинішній режим на чолі з Януковичем «не помічає» цих кричущих порушень Конституції України, натомість кидає за грати опозиційних політиків. Розправа над Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком є вигідною «старшому брату», оскільки перекреслює європейську перспективу України.
    Комітет опору диктатурі (КОД) в Чернівецькій області закликає всіх небайдужих жителів Буковини разом з організаціями — учасниками КОДу виступити єдиним фронтом проти антиукраїнських дій нинішнього режиму, який фактично став окупантом України, на захист нашої рідної Батьківщини, заради гідного життя всіх нас.
                                             За Україну! За нашу свободу! За європейську перспективу!

   Ця заява отримала одностайну підтримку на мітингу в Чернівцях 23.04.2012р. Велелюдний захід протесту з аналогічними  вимогами відбувся і в Києві 27.04.2012р. Такі акції мають прокотитися всією Україною, щоб режим розумів, наскільки Український народ незадоволений його діями і що таким діям врешті — решт настане кінець.
   Тому пакт Мєдвєдєва — Януковича має бути денонсований, оскільки був прийнятий з порушенням Конституції України, Закону України «Про міжнародні договори» та Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», а за таких умов денонсація міжнародної угоди відповідає Віденській конвенції про право міжнародних договорів від 1969р. Для цього в Парламенті нового скликання треба сформувати демократичну більшість, як перший крок до денонсації. А така більшість можлива тільки за спільних дій опозиції, яка і в партійні списки, і на мажоритарні округи повинна делегувати українських патріотів, професіоналів у різних сферах, які своїми діями і життєвим шляхом доказали вірність українській ідеї, не служили кучмівському і нинішньому режимам, не змінювали політичні кольори заради своєї вигоди та не продавалися за іудині мідяки.
   Досить вже наступати на одні і ті самі граблі. Досить зрадників і пристосуванців, які ще вчора насміхалися з опозиції та жорстоко і незаконно  їй протидіяли під час різних виборчих кампаній, а сьогодні різними способами пролазять в опозиційні партії, яким народ довіряє більше ніж владі, щоб і надалі дбати тільки про себе. А якщо розклад сил поміняється не на користь опозиції, то швиденько перебіжать до інших господарів, щоб мати змогу  і надалі наживатися за рахунок Українського народу. Досить  і примітивних кнопкодавів — тупих виконавців чужої волі, від яких в Парламенті немає жодної користі для народу та країни, оскільки вони не займаються законодавчою діяльністю (бо часто — густо і поняття не мають, що це таке, «перекваліфікувавшись» з водіїв, охоронців, секретарок своїх хазяїв у «парламентарів»), а виконують волю «хазяїна». Їм байдуже за що голосувати аби тільки в них було все добре. Лідери опозиційних партій, якщо вони справді піклуються про українську справу, таких «людей» мають гнати в три шиї. Мають гнати геть і тих, хто наче будучи українськими патріотами, не соромився і не соромиться брати гроші від ідейних противників, прислужуючи їм і популяризуючи їх заради власного зиску. Вузькопартійні та приватні вигоди треба поховати раз і назавжди. Інтереси Українського народу та Української держави мають бути визначальними!
   Якщо цього не буде, то не буде і демократичної більшості після парламентських виборів 2012р. А якщо навіть і буде 230 депутатів з 450 (щиро хочеться, щоб було якомога більше), то ця більшість за 2 — 3 місяці буде зруйнована через зрадників, пристосуванців, брехунів, хапуг і користолюбців, які знаходять можливості пробратися в опозиційні лави. Про ситуацію, коли опозиція набере 224 депутати, навіть говорити не хочеться, бо її (опозицію) розірвуть ще швидше завдяки тим же «героям» і за місяць залишиться 165 — 175 депутатів — патріотів, в кращому випадку. «Чиказькі хлопчики» з нині діючого владного режиму навчилися блискуче проводити такі «операції» (підгрунтя чи підстилка для них, на жаль, знаходиться), а яскравим свідченням цього є Парламент нинішнього 6го скликання. В результаті теперішні можновладці отримають можливість надооовго залишитись у своїх кріслах, користуючись недалекоглядністю окремих опозиційних діячів та насміхаючись з продажності їхніх висуванців.  А в черговий раз обдурений Український народ прокляне таких недолугих політиків і покладе на них хрест!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте