З Новим роком та Різдвом Христовим, дорогі земляки та вся Українська громадо!

   Ось і відходить у минуле загалом сумний для України 2011 рік… Всі ми живемо очікуванням, що Новий 2012 рік буде кращим за попередній. Хай так і буде. Адже ми заслуговуємо гідної долі у своїй рідній Батьківщині — не такої, яку нам нав'язує нинішній владний режим!

    Це — дійсно режим, бо влада будь-якої демократичної  країни бореться за підвищення рівня життя свого народу, а в Україні відбувається навпаки: рівень життя народу падає, а представники олігархічно-кланової влади все більше і більше збагачуються. Нинішній режим веде відверту війну проти Українського народу! Так поступають вороги і окупанти! Отже, в Україні немає української влади, а є режим у вигляді внутрішнього окупанта. Нам не потрібен такий режим! Тому єднаймося, дорогі земляки та вся Українська громадо. Разом ми здолаємо наших воріженьків і зробимо 2012 рік кращим для нас, ніж був попередній.

    А зараз у всіх святкові клопоти… Багато хто з наших громадян кудись їде. Але необов'язково їхати за кордон. Та й не кожен може собі це дозволити. У нас, в Україні, є дуже багато неймовірно гарних місць, де можна чудово відсвяткувати Новий рік та Різдво Христове. До таких належить і моя мала батьківщина — Чернівецька область. Буковина — мій рідний край! Чарівний край Дністра, Черемоша, Прута й Карпатських гір. Один з найчарівніших куточків моєї рідної України — нашої неповторної Батьківщини. Навіщо кудись їхати? Вдома, в Україні, і дихається легше!

    В минулому році всім нам запам'яталися такі події, як  судилище над опозиційним лідером Ю. Тимошенко, знущання над іншими опозиціонерами, зокрема Ю. Луценком, т. зв. «пенсійна і податкова реформи». З іншого боку запам'яталось і те, що люди все рішучіше заявляють про свої права, не дивлячись на спротив режиму. Значить життя продовжується. І воно має найвищу цінність для нас. Разом ми — сила, яка здатна зробити наше життя по-європейськи гідним і заможним! Я ціную кожен прожитий день, навіть якщо він був і не зовсім вдалим.Жити гідно і бути здоровим — неймовірне задоволення!   

    Я вірю, що в 2012 році будуть позитивні зміни.Буковинці, як і вся Українська громада, заслуговують на порядну владу і чесних депутатів! Особливо гостро постане це питання на парламентських виборах, враховуючи сумний досвід місцевих виборів 2010 року. Адже патріотизм, чесність, порядність і професійність є зараз у великому дефіциті серед політикуму. Треба позбуватися тих, хто дбає тільки про свою кишеню і заради цього готовий на будь-яку підлість, отримуючи блага і нагороди від нинішніх можновладців. Крикунів теж не треба, бо від них немає жодного толку.Виборчий бюлетень — страшна зброя, яку треба спрямувати проти тих, яким байдужа доля Українського народу і нашої Батьківщини, проти пристосуванців і пройдисвітів, хапуг і всіх тих, хто нечесно нажив свої багатства.Бажаю, щоб мої земляки та всі Українські громадяни були здорові, щасливі, заможні, і щоб ми всі разом позбулися тих, хто заважає нам такими бути!

            Прийміть мої вінчуванки малі за великі,

            Би Ви були цего року здорові, як цвєки.

            Би Вас біда обминала і жаба не тисла,

            Міліція не спиняла і ніщо не гризло.

            Би Ви нічим не журились та й добре си мали,

            Би Ви такі файні були гей би цицку ссали.

            Би Вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло, та ще й

            Би Вас сотку років… кортіло.

            Лети, лети, вінчуванко, стелися по полі —

            Вам бажаю в Новім році щасливої долі!

    І щоб збірна України з футболу гідно виступила на Євро-2012.                                            

    Нехай Вифлиємська Різдв'яна зоря сповістить нас про народження нашого спасителя Ісуса Христа і осяває нам шлях до змін на краще!



                                               З Новим роком та Різдвом Христовим, Українська громадо!

    Ось і відходить у минуле загалом сумний для України 2015 рік: російська окупація наших територій продовжується, корупція, незважаючи на прийняття доброго антикорупційного законодавства, квітне далі…

   Всі ми живемо очікуванням, що Новий 2016 рік буде кращим та щасливішим за попередній. Хай так і буде. Адже ми заслуговуємо гідної долі у своїй рідній Батьківщині – не такої, яку нам нав’язує Росія своєю збройною агресією!

   Нам не потрібна така московська «судьба»! Тому єднаймося, дорогі співвітчизники та вся Українська громадо по цілому світу. Разом ми здолаємо наших ворогів (зовнішніх – російських ординців-окупантів і внутрішніх – кремлівську «п’яту колону», інше різнобарвне сміття-непотріб) та зробимо 2016 рік кращим для нас, ніж був попередній. Нехай наступний рік, завдяки наполегливій реформаторській праці влади, ще більше зблизить Україну знашими союзниками – НАТО і ЄС (набуття чинності Угоди про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі між Євросоюзом і Україною в наступному році, майбутнє отримання нами безвізового режиму з ЄС – це тільки початок шляху повної інтеграції), членство в яких потрібно нам всім – Громадянам своєї Вітчизни для твердої впевненості у спокійному завтрашньому дні без окупанта на батьківській землі.

   А зараз у всіх святкові клопоти… Багато хто з наших громадян  кудись їде. Але необов’язково їхати за кордон. Та й не кожен може собі це дозволити. У нас, в Україні, є дуже багато неймовірно гарних і затишних місць, де можна чудово відсвяткувати Новий рік та Різдво Христове. До таких належить і моя мала батьківщина – Чернівецька область. Буковинамій рідний край!Чарівний край Дністра,Черемоша, Прута й Карпатських гір. Один з найчарівніших куточків моєї рідної Українинашої неповторної Батьківщини. Навіщо кудись їхати? Вдома, в Україні, попри всі проблеми, і дихається легше! А дихаючи, ми живемо.

   Тому наше життя продовжується. Воно має найвищу цінність для нас. Разом ми – сила, яка здатна зробити його по — європейськи гідним та заможним! Цінуймо кожен прожитий день, навіть якщо він був і не зовсім вдалим. Жити гідно та бути здоровим – неймовірне задоволення і щастя!   

   Я вірю, що в 2016 році будуть нові позитивні зміни, реформи. Українська громада заслуговує на порядну владу та чесних депутатів! Там нині є такі люди, але дуже мало.Патріотизм, чесність, порядність і професійність мають превалювати серед політикуму, а не бути у дефіциті. Треба позбуватися непотребу: пристосуванців та пройдисвітів, хапуг і всіх тих, хто нечесно нажив свої багатства, хто дбає тільки про свою кишеню, корупціонерів та замаскованих зрадників, тих, яким байдужа доля Українського народу, майбутнє нашої Батьківщини. Крикунів теж не треба, бо від них немає жодного толку.

   Ідеали Майдану, Революції Гідності мають бути втілені в життя!

   Пам’ять про Героїв Небесної Сотні, про всіх загиблих за Незалежність України, включаючи період російської окупації наших Криму і частини Донбасу, де проводиться АТО, повинна жити вічно в наших серцях, а їхні родини нічим не мають бути обділені!

   Всім живим борцям за українську справу держава зобов’язана забезпечити належне піклування, а ЗСУ та всій системі національної безпеки і оборони – одне з найпріоритетніших фінансувань.

   Бажаю, щоб всі Українські Громадяни були здорові, щасливі та заможні, і щоб ми всі разом позбулися тих, хто заважає нам такими бути!

                                                          Прийміть мої вінчуванки малі за великі,

                                                          Би Ви були цего року здорові, як цвєки.

                                                          Би Вас біда обминала і жаба не тисла,

                                                          Поліція не спиняла і ніщо не гризло.

                                                          Би Ви нічим не журились та й добре си мали,

                                                          Би Ви такі файні були гей би цицку ссали.

                                                          Би Вас дощі не мочили, лиш сонечко гріло, та ще й

                                                          Би Вас сотку років…кортіло.

                                                          Лети, лети, вінчуванко, стелися по полі –

                                                          Вам бажаю в Новім році щасливої долі!

   Нехай Вифлиємська Різдв’яна зоря сповістить Україні про народження нашого спасителя Ісуса Христа та осяває нам шлях до змін на краще!

1 коментар

Георгій Манчуленко
Вінчую вас щастям, здоров'ям,
Святим Різдвом, Ісусос Христом!
Як в щастю, здоров'ю дочекали,
Так в щастю, здоров'ю опровадити.
Многая літ діждати.
Многая літ до сто літ,
Поки Пан Бог присвоїв вам вік!
Дочекати від сьогодні за рік!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте